Cashbackactie

Maak ook kans op tot €1000,- cashback of 1 van de 10 jaarabonnementen op het tijdschrift Groei&Bloei.


Als blijk van waardering voor jouw keuze voor een TuinKeur-hovenier doet het keurmerk, waar wij bij zijn aangesloten, hier nog een schepje bovenop. Dit jaar maak je namelijk kans op cashback van de factuur!

Elke maand is er 1 gelukkige winnaar die tot € 1.000 retour krijgt op zijn of haar factuur: pinklaar gestort op de bankrekening!  Daarnaast zijn er elke maand nog 10 anderen die kans maken op een jaarabonnement op het tijdschrift Groei & Bloei.

 

Let op: dit betekent niet dat je standaard €1000,- retour krijgt, het gaat bij deze actie om een retourbedrag van 50% van je factuurbedrag, met een maximum retourbedrag van €1000,- . Meer informatie hierover vind je in de actievoorwaarden van tuinkeur.  Kijk voor de actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/voorwaarden

 

Hoe deel te nemen?

Voor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

Meedoen aan de actie in 4 eenvoudige stappen:

1. Ga naar www.hoveniernederland.nl.

2. Zoek ons bedrijf op. (Vroegop Hoveniers)

3. Schrijf een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).

4. Vink aan dat je meedoet met de CASHBACK-actie.

 

Recensie geschreven, en dan?

Elke eerste week van de maand wordt er op een ludieke manier een winnaar getrokken. Het is de winnaar van de voorgaande maand. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/acties of op de Facebookpagina van TuinKeur. Als je de gelukkige winnaar bent, dan komen we samen met een team van TuinKeur langs om persoonlijk de prijs uit te reiken.

 

De CASHBACK-actie loopt van maart tot en met november 2019. Heb je eenmaal een recensie geschreven, dan speel je de gehele actie mee!

 

WORD OOK EEN CASHBACK-WINNAAR!

 

 

Kijk voor de actievoorwaarden op www.tuinkeur.nl/voorwaarden