Maken van het tuinplan

Als je met een tekening voor de tuin aan de gang gaat is het belangrijk om te weten welke functie de tuin moet krijgen. Wil je een tuin om in te relaxen, of vindt je het ook leuk om er in te werken?

Heb je kinderen en moeten er speelmogelijkheden gecreëerd worden of misschien wil je wel je eigen groenten en/of fruit kweken. En dan ook niet onbelangrijk: wat mag de tuin gaan kosten?

 

Dit zijn zomaar een aantal punten om over na te denken. Op onze website, op internet en in verschillende tuinbladen kun je alvast ideeën op doen (voor ideeën van onze website klik hier). Met deze ideeën en onze jaren lange ervaring gaan wij aan de slag om een verrassend ontwerp te maken. Wij beginnen altijd met een schetsontwerp. Tijdens de bespreking hiervan kunnen we eventuele veranderingen gemakkelijk aanpassen. Daarna maken we een definitief ontwerp. Dit kan in 2D of als je wilt in 3D (dit is tegen meerprijs). In de 3D versie nodigen we u uit om digitaal een wandeling door uw nieuwe tuin te komen maken. Als u tevreden bent, kunnen we met dit uiteindelijke ontwerp aan de slag om een aantal ramingen (prijsvoorstellen) te maken.